Οδηγίες χρήσης Alkozeron

Alkozeron - Γενικά χαρακτηριστικά και τις λεπτομέρειες του προϊόντος

Μορφή ζήτημα:

κάψουλες

Ποσότητα:

10 Τεμ/πακέτο.

Σκοπός:

η θεραπεία του αλκοολισμού

Κάψουλες Alkozeron - καθολικός γρήγορος φάρμακο για τη θεραπεία του αλκοολισμού. Σχεδιασμένο για τους άνδρες και τις γυναίκες. Η εφαρμογή είναι ασφαλής για την ανθρώπινη υγεία. Επιτρέπεται η χρήση χωρίς ιατρική συνταγή περιπατητική.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της κάψουλας - φυσική του σύνθεση. Ενεργά συστατικά (εκχυλίσματα): η ρίζα kudzu, το γάλα Γαϊδουράγκαθο, knapweed, το θυμάρι, το St. wort του Ιωάννη.

Η λύση ήταν η έρευνα και κλινικές δοκιμές. Τα συνολικά αποτελέσματα έδειξαν ότι κάψουλες Alkozeron εξίσου αποτελεσματική ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο και την ηλικιακή κατηγορία.

Δώστε προσοχή. Αγοράστε αρχική κάψουλες Alkozeron στην Κύπρο μόνο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Προσοχή στις απομιμήσεις.

Για τη θεραπεία του αλκοολισμού - ενδείξεις Alkozeron:

  • μπορείτε να το βρείτε δύσκολο να χαλαρώσεις χωρίς αλκοόλ
  • ποτέ δεν αρνούνται να προσφέρει ποτό
  • ποτό σε μικρές δόσεις, αλλά κάθε μέρα
  • είναι σε μια μόνιμη κατάσταση hangover
  • δεν μπορώ να κοιμηθώ μέχρι να πιει.

Εθισμός στο αλκοόλ μπορεί να είναι το αρχικό στάδιο, ακόμη και χωρίς εξωτερικά σημάδια ή να παραμεληθεί και χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, η αποδοχή αυτού του εργαλείου θα είναι αποτελεσματική. Στατιστικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, που κινδυνεύουν κάθε τρίτης ηλικίας 21 έως 45 ετών. Πρώτον, το αλκοόλ απαρατήρητη μέρος της ζωής τους κάτω από το πρόσχημα. Αυτό μπορεί να είναι χρόνιες κόπωση, χωρισμό από τη γυναίκα ή τον άντρα, εύκολο και γρήγορο τρόπο για να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε... Αλλά κάθε μέρα η επιθυμία να πίνουν μόνο αυξήθηκε, ενώ η κατανάλωση αλκοόλ είναι όλο και περισσότερο.

!!Αν Εσείς ή κάποιος στην οικογένειά Σας πίνετε κάθε μέρα ή εθισμένος στο κάθε σαββατοκύριακο να περάσετε αποκλειστικά με την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, δεν μπορώ ποτέ να αρνηθεί μια προσφορά, ή η επιθυμία σου για ποτό, μπορεί να αφήσει σε δύο ή τρεις μέρες ή ακόμα περισσότερο, αλκοόλ, ποτό, τόσο πολύ που την επόμενη μέρα δεν θυμάσαι τι έγινε την προηγούμενη μέρα... - όλα τα σημάδια της εξάρτησης από το αλκοόλ, που απαιτεί θεραπεία.

Οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε Alkozeron - δοσολογία, αντενδείξεις

πώς να πάρετε θεραπεία για τον αλκοολισμό Alkozeron

Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο είναι πολύ εύκολο - απλά πιες το καψάκιο με ένα ποτήρι νερό (50-150 ml). Μια καθημερινή δόση στη θεραπεία ή δύο κάψουλες. Μία κάψουλα το πρωί και το βράδυ για 7-30 ημέρες. Το ποσοστό της εφαρμογής εξαρτάται από τη σοβαρότητα της εξάρτησης από το αλκοόλ.

Η χρήση του κάψουλες Alkozeron επιτρέπεται να αποφευχθεί με την επιτυχή ολοκλήρωση της θεραπείας. Δοσολογία μία κάψουλα ανά ημέρα, η διάρκεια της θεραπείας είναι τρεις μήνες. Μπορεί να επαναλάβει προφυλακτική αγωγή μετά την 30 ημέρα διάλειμμα.

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Εξαίρεση - ατομική δυσανεξία σε συστατικά, κύηση και γαλουχία. Τα καψάκια σε συνεννόηση με το γιατρό σας εάν έχετε οξεία ή προσωρινή σοβαρή χρόνια ασθένεια.