Κριτικές Alkozeron

 • Δημήτριος
  Να δοκιμάσει διαφορετικές μεθόδους και προϊόντα. Ή κανένα αποτέλεσμα, ή το αποτέλεσμα, πέρασε πολύ γρήγορα, μετά από μια εβδομάδα πάλι άρχισε να πίνει όπως και πριν. Με alkozeron όλα είναι διαφορετικά. Επειδή αυτές οι κάψουλες έχουν νηφάλιος για οκτώ μήνες! Συγγνώμη, δεν ήξερα πριν, ότι υπάρχει ένα αποτελεσματικό εργαλείο, σε προσιτή τιμή.
  Alkozeron
 • Νικόλαος
  Λόγω της πίνοντας τον άφησε η γυναίκα του, πήρε τα παιδιά. Αριστερά μόνη της, συνειδητοποίησα ότι κανείς δεν χρειάζεται. Αποφάσισε ότι ήταν ώρα να κάνω κάτι. Απευθύνεται στον ψυχίατρο. Ο γιατρός συνιστάται να παίρνετε τα καψάκια alkozeronείπε τα καλύτερα. Δεν πίνω πια, ελπίζω, η γυναίκα και τα παιδιά θα είναι σύντομα στο σπίτι και θα χαρούμε όπως ήταν πριν από τον αλκοολισμό μου.
  Alkozeron
 • Zeynep
  Για να χαλαρώσετε μετά από μια μέρα πίνοντας το ποτό κάθε βράδυ. Μια μέρα συνειδητοποίησα ότι χωρίς αυτό δεν μπορεί πλέον και έγιναν εξαρτημένοι. Για να επικοινωνήσετε με την κλινική δεν τόλμησε. Διάβασα στο Διαδίκτυο σχετικά με τους πιθανούς τρόπους θεραπείας. Σχετικά με το φόρουμ έμαθα για alkozeron. Μετά από λίγες μέρες το αλκοόλ άρχισε να εμφανιστεί. Δεν πίνω πια, νιώθω υπέροχα!
  Alkozeron
 • Raul
  Αποτελεσματικό εργαλείο για την καταπολέμηση της εξάρτησης από το αλκοόλ. Ο αδερφός για πάνω από 10 χρόνια πόσιμο. Έφτασα στο σημείο που η γυναίκα του τον άφησε, πήρε το γιο τους. Τυχαία έμαθα από ένα φίλο σχετικά με το τι είναι τα καψάκια alkozeron, που θα τον βοηθήσει να κόψει το ποτό μέσα σε λίγες ημέρες από την παραλαβή του. Έτσι και έγινε, και επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια είδα τον νηφάλιος.
  Alkozeron
 • Δήμητρα
  Alkozeron σώσει την οικογένειά μας, και ειδικότερα, η ζωή του άντρα της. Από ένα καλό αξιοπρεπές άτομο εθισμός στο αλκοόλ έχει τον μετέτρεψε σε έναν άνεργο και ανεύθυνη μέθυσος. Πίνοντας το καθημερινά, οι αναθυμιάσεις σε όλο το διαμέρισμα αυτό βρίσκεται στον τρίτο μήνα, δεν πίνουν καθόλου. Αναγκάστηκε να πιει τα καψάκια αυτά υπό τη μορφή δισκίων για τον πονοκέφαλο.
  Alkozeron
Εκτίμηση Alkozeron
4.9
8